داتا
نصب برنامه داتا در موبایل و کامپیوتر !

ورود
درباره داتا

به داتا خوش آمدید.مجله ی حقوقی داتا مفتخر است تا شما را با مطالب حقوقی آشنا سازد و تمامی آن چه را که از مطالب حقوقی و کیفری خواهان هستید را در اختیار شما عزیزان جویای علم قرار دهد.

درباره داتا

رسالت مجله ی حقوقی داتا علاوه بر انتشار مطالب حقوقی،مشاوره نیز می باشد که در آینده ای نزدیک این خدمت رسانی نیز در داتا فعال خواهد گردید.

عکسبرداری از کارت شناسایی

 
یک امر متداول که از سوی اشخاص صورت می پذیرد این است که، برای اینکه مدارکشان مانند:گواهی نامه و کارت ملی و دیگر مدارکشان گم نشود،جهت پرس کردن مدارک خود از جمله کارت های شناسایی به  لوازم التحریر فروشی ها و مراکزی که این امر را انجام می دهند  مراجعه می کنند و صاحب مرکزبرای این کار باید ابتدا از کارت شناسایی عکس برداری نماید و سپس  اقدام به پرس کردن آن کارت نماید.
افراد معمولا  کارت شناسایی  اصلی  خود را در منزل گذاشته  و به جای آن با عکس برداری از کارت شناسایی خود با گوشی موبایل، عکس کارت شناسایی  را همیشه همراه خود دارند،از این طریق می خواهند از دزدیده شدن و مفقود شدن آن جلوگیری به عمل بیاورند.
در صورتی که قانون گذار این عمل را جرم تلقی کرده است.
ماده 537 قانون تعزیرات بیان می دارد:
عکسبرداری از کارت شناسائی، اوراق هویت شخصی و مدارک دولتی و عمومی و سایر مدارک مشابه در صورتی که موجب اشتباه با ‌اصل شود، باید ممهور به مهر یا علامتی باشد که نشان دهد آن مدارک رونوشت یا عکس میباشد.
در غیر این صورت عمل فوق جعل محسوب میشود‌ و تهیه‌کنندگان اینگونه مدارک و استفاده‌کنندگان از آنها، علاوه بر جبران خسارت، به حبس از 6 ماه تا 2 سال و یا به سه تا‌ دوازده میلیون ریال جزای نقدی محکوم خواهند شد.
پس بنابر این ماده این مطلب روشن می شود که هم شخصی که در مغازه از کارت شناسایی عکس گرفته است مرتکب جرم شده است و هم صاحب کارت شناسایی
 

 


تنظیمات
مطالب مرتبط

یادداشت کاربران
درج یک یادداشت :
3 + 3 = ?