داتا
نصب برنامه داتا در موبایل و کامپیوتر !

ورود
درباره داتا

به داتا خوش آمدید.مجله ی حقوقی داتا مفتخر است تا شما را با مطالب حقوقی آشنا سازد و تمامی آن چه را که از مطالب حقوقی و کیفری خواهان هستید را در اختیار شما عزیزان جویای علم قرار دهد.

درباره داتا

رسالت مجله ی حقوقی داتا علاوه بر انتشار مطالب حقوقی،مشاوره نیز می باشد که در آینده ای نزدیک این خدمت رسانی نیز در داتا فعال خواهد گردید.

تعلیق و تعویق مجازات

تعلیق و تعویق مجازات:
شرایط صدور تعلیق و تعویق مجازات عبارتند از:
1-جبران ضرر و زیان وارده به بزه دیده یا برقراری ترتیبات جبران
2-فقدان سابقه ی کیفری 
3-پیش بینی اصلاح و بازپروری مجرم.
4-وجود کیفیات مخففه
 
 
تعویق قبل از صدور حکم کیفری  انجام می گیرد و نسبت به کل مجازات اعمال میگردد اما تعلیق   پس از صدور حکم کیفری انجام می گیرد می تواند هم جزئی  و  هم کلی باشد.
مدت تعویق مجازات در دوره ی زمانی شش ماه تا دو سال می باشد و مدت تعلیق مجازات در دوره ی زمانی  یک تا پنج سالمی باشد.
زمان صدورقرارتعویق مجازات قبل از صدور حکم کیفری می باشد در حالی که زمان صدور قرار تعلیق مجازات  می تواند هم  درهنگام صدور حکم قطعی  و‌هم پس از آن باشد.
 
در زمان تعویق جرم، در صورتی که متهم در زمان  صدور قرار تعویق در بازداشت به سر ببرد،دادگاه دستور آزادسازی متهم را صادر می نماید و  دادگاه می تواند  نسبت به اخذ تامین مناسب از متهم مبادرت ورزد، درحالی که در تعلیق هنگامی  که متهم درزمان  صدور قرار تعلیق در بازداشت به سر ببرد،سریع  و بدون آن که نیاز باشد دادگاه دستور آزادی را صادر نماید آزاد می گردد  و گرفتن  تامین نیاز نمی باشد.
 
در صورتی که متهم در مدت تعویق، مرتکب جرایم حدی مانند:جرایمی که منجر به قصاص گردد و جرایم عمدی مانند:جرایمی که منجر به پرداخت دیه گردد  یا جرایم تعزیری نشود  با پایان یافتن زمان  تعویق، لغو  مجازات منوط به صدور حکم معافیت از کیفر می باشد در حالی که در تعلیق هنگامی که متهم مرتکب جرایم حدی  که منجر به قصاص گردد و همچنین مرتکب جرایم عمدی که منجر به پرداخت دیه گردد،مجازات او خود به خود لغو می گردد و نیاز نیست که دادگاه حکم معافیت صادر نماید.
 
 
 

تنظیمات
مطالب مرتبط

یادداشت کاربران
درج یک یادداشت :
3 + 4 = ?